Nintendo lanceert transparante blauwe en rode 2DS

Ter ere van de twee aankomende Pokémon-games, Alpha Sapphire en Omega Ruby, heeft Nintendo een tweetal nieuwe 2DS-systemen aangekondigd. Beide modellen zijn geheel transparant, wat een soort retro-effect oplevert dat doet denken aan de de tijd van de Nintendo 64 en de oudere Game Boy-systemen.

Elke kleur komt ook in een bundel met daarbij de bijpassende Pokémon-kleur. Zo zal de rode 2DS gekoppeld zijn aan Pokémon Omega Ruby en de blauwe aan Pokémon Alpha Sapphire. De combinatiepakketten liggen vanaf 28 november in de winkel. Mocht je een transparante 2DS zonder Pokémon-game willen, dan kun je al vanaf 7 november het apparaat scoren.

Mocht je geen idee hebben wat je je voor moet stellen bij een ‘transparante 2DS’, dan zullen de onderstaande foto’s waarschijnlijk een hoop duidelijk maken. Krijg jij bij het zien van deze modellen alweer dat retro Pokémon-gevoel te pakken?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  jessy123's avatar

  ik vind ze echt lelijk haha

 2.   
  Fabianb's avatar

  ”jessy123″ schreef, "ik vind ze echt lelijk haha"

  Zien er inderdaad niet uit. 😆

 3.   
  shinymagikarp's avatar

  ik vind ze echt mooi haha

 4.   
  Valent!jn's avatar

  shinymagikarp schreef, "ik vind ze echt mooi haha"

  Geheel mee eens. Kreeg echt het oude retrogevoel er weer even bij. Al moet je hiervoor misschien wel een diehard Nintendo-gamer zijn. 😀

 5.   
  Free Roamer's avatar

  Vind ze nog mooi, doet me denken aan een oude transparente PS2 controller die er echt vet uitzag

 6.   
  Tom's avatar

  1998 belden net, ze willen hun design terug.

 7.   
  Leukste's avatar

  Het is een kwestie van smaak. Sommige vinden dit (retro) ontwerp mooi. Andere hebben liever gewoon zwart.
  Wat betreft de aankomende pokémon games heb ik al de Limited Alpha Sapphire Edition gespot. Maar die is gewoon met een steelcase. Voor toekomstige bundels is dit misschien een mooi bijpassend ontwerp.

 8.   
  soldierarjan's avatar

  Ik vind het echt mooi dat nintendo dit doet geeft echt voor mij het ouwe retro nintendo terug van toen ze dit ook deden met de gameboy.
  Vind de blauwe wel mooier dan de rode.

 9.   
  xkillcamx's avatar

  Eerlijk gezegt vind ik ze spuug lelijk ! 😛