Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat doet de New Nintendo 2DS XL allemaal nieuw? | Preview

Nintendo komt op de proppen met (wederom) een nieuwe uitvoering van de Nintendo 3DS. Na de omstreden Nintendo 2DS is het nu aan de New Nintendo 2DS XL om meer verbetering aan te brengen aan hen concept. Een lichtere body, verbeterd design én voorzien van meer gemakken.

Onze Tom mocht bij Nintendo langs om de New Nintendo 2DS XL alvast uit te proberen. Samen met Peter bespreekt hij de grootste pijlers van de handheld. Wat is er precies zo ‘new’? Je ziet het in deze verse preview…

Meer weten? Check ook ons tekstuele Wat is er nieuw aan de New Nintendo 2DS XL-artikel voor extra beeldmateriaal en meer (minieme) verschillen!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ziet er toch uit. Mijn smaak wel de zwart/blauwe

  Maar nee zoiets zal ik niet snel nog eens kopen..

  mijn laatste handheld was dan ook die oude gameboy. hahaha die was opzich wel lache. 1 cardridge met weet ik oeveel spellen erop ahhaa

 2.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik vind het ronde design niet mooi, maakt het een kinderspeeltje.

 3.   
  RiiLaKuma's avatar

  Ik denk dat ik er wel een haal. Mijn oude 3DS XL kan nog goed mee maar begint wel hier en daar gebreken te tonen zoals haarscheurtjes in het touchscherm. Ik heb ook nog wel een aantal games waarbij een amiibo gebruikt kan worden wat ik op mijn oude 3DS niet kan. Voor een schappelijk prijsje pik ik er wel een op.