Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Final Fantasy XV – Tokyo Game Show 2014 Trailer

Singularity is een science-fiction shooter die zich afspeelt op een door de Russen bezet eiland. De spanningen van een Koude Oorlog nemen weer toe als een Amerikaanse piloot de gruwelijke waarheid ontdekt over experimenten met het mysterieuze E99-element in de jaren ’50 van de vorige eeuw.

Tijdreizen speelt een grote rol om in twee samenvallende tijdperken uiteindelijk een catastrofaal ongeluk te voorkomen. Als speler kan je niet alleen gebruik maken van tijdreizen, het is tevens een krachtig wapen! Bedenk maar eens hoe sterk een vijandig leger is als ze plotseling verouderen tot alleen nog maar een hoopje botten en stof…

Singularity verschijnt eind 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Bekijk nu deze trailer met een tweede documentaire over de achtergrond van het grote Russische geheim omtrent het element E99.

 1.   
  kmjansen's avatar

  altijd jammer van die over dramatische stemmen van die jappaners, verpest gewoon het spel vind ik, de engelse voice overs zijn vaak ook niet veel beter, die missen vaak weer de emoties.
  Hopelijk hebben ze nu wel een goede voice over cast.

 2.   
  kmjansen's avatar

  Maar vind de gameplay er wel retegoed uitzien, interactie met elkaar in combat is leuk en ziet er wel prachtig uit.
  Dus zal hem vast wel kopen.

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Vindh het nog steeds jammer Hajime Tabata de touwtjes in handen heeft genomen. Vind ‘m een goede game regisseur hoor, maar ik werd heel enthousiast bij de gedachte dat Nomura weer een Final Fantasy titel zou maken. Maar ach, het meeste werk zal nu toch wel gedaan zijn, toch?…

 4.   
  Leukste's avatar

  BABI-PANGPANG schreef, "Vind het nog steeds jammer Hajime Tabata de touwtjes in handen heeft genomen. Vind ‘m een goede game regisseur hoor, maar ik werd heel enthousiast bij de gedachte dat Nomura weer een Final Fantasy titel zou maken. Maar ach, het meeste werk zal nu toch wel gedaan zijn, toch?…"

  Ik ben nog steeds enthousiast over deze game. Dat Tetsuya Nomura het project heeft verlaten kan misschien ook aangeven dat er nu snel vooruitgang gaat komen in dit project.