Final Fantasy XV’s Terra Wars quest vanaf heden te spelen; trailer vrijgegeven

En weer is er een nieuwe collaboratie die met Square Enix’ paradepaardje Final Fantasy XV te maken heeft. Na een rol in Tekken 7 en Assassin’s Creed: Origins-gerelateerde samenwerkingen, gaat het hier om een volledig nieuwe questline die de wereld van Terra Wars samenvoegt met die van Final Fantasy XV.

In de nieuwe quest ontmoet protagonist Noctis het meisje Sarah, hoofdpersoon van Mistwalker’s smartphone-titel Terra Wars. Ze zullen een mysterieus bos verkennen om terug te kunnen keren naar hun eigen werelden. De eerste minuten van deze ontmoeting zijn in onderstaande, nieuwe trailer te bekijken.

Voordat deze collab plaatsvond had Sarah geen Engelstalige stem, gezien het feit dat Terra Wars niet gebruikmaakt van voice-acting. Wellicht leuk om te weten dat de stem van Ashly Burch bij dezen aan het personage van Sarah is geplakt. Haar kennen we maar al te goed vanwege haar rol als Chloe Price in Life is Strange en Aloy in Horizon: Zero Dawn.

De Terra Wars quest is vanaf vandaag beschikbaar en is in Chapter 5 van Final Fantasy XV gevoegd. Dit lijkt vooralsnog enkel te gelden voor de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-edities van het spel. De zogeheten Pocket Edition lijkt dus buiten de boot te vallen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren