Sony onthult FIFA 15-bundel voor PlayStation Vita

Ben je een fan van FIFA of voetbalgames in het algemeen en heb je interesse in de PlayStation Vita? Dan heeft Sony wellicht een interessante bundel voor jou aangekondigd. De Japanse hardwaregigant heeft namelijk een FIFA 15-bundel voor de PlayStation Vita aangekondigd. Voor 199,99 euro ontvang je naast een PlayStation Vita, dus ook FIFA 15. De bundel zal vanaf 26 september beschikbaar zijn.

Geen fan van FIFA, maar wil je toch graag een PlayStation Vita aanschaffen? In dat geval is de onlangs onthulde Megapack-bundel wellicht interessant. Voor wederom 199,99 euro ontvang je naast de PlayStation Vita en 8GB memory card een voucher voor de pareltjes Tearaway en Gravity Rush, evenals Uncharted Golden Abyss, Escape Plan en TxK.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  er was toen een bundel aangekondigd met 5 games als ik het me goed herinner, het zouy hier gaan om batman killzone en nog een paar, komt die nog?

 2.   
  FireBallz's avatar

  Thijs. schreef, "er was toen een bundel aangekondigd met 5 games als ik het me goed herinner, het zouy hier gaan om batman killzone en nog een paar, komt die nog?"

  Ik heb daar inderdaad ook wat over gehoord, laten we hopen dat hij komt!
  🙂

 3.   
  Thijs.'s avatar

  was vandaag in de bartsmit en zag em staan voor 200