Remedy sluit Alan Wake 2 niet uit

Hoewel Alan Wake veel fans heeft, is een tweede deel nooit van de grond gekomen. Ontwikkelaar Remedy Entertainment sluit echter niet uit dat we ooit een sequel kunnen verwachten. Volgens creative director Sam Lake komt Alan Wake 2 “wanneer de tijd rijp is”.

Lake geeft aan dat Remedy erg trots is op Alan Wake. De studio heeft ooit een begin gemaakt aan een sequel, maar deze kwam niet van de grond. Toch houdt Remedy hoop:

[We are] really, really proud of all the games we have made. And obviously all of them are dear to us. They have a special place in our hearts. You never know about the future and as… we have said about Alan Wake, the sequel didn’t work out at this point. But definitely we are looking for opportunities to do more, someday, when the time is right.
Alan Wake-fans hoeven de hoop dus nog niet op te geven.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  ondanks dat deze game steeds voor een paar euro’s in de sale komt op steam, heb ik em nog nooit gekocht en gespeeld. Kan iemand mij eens vertellen of het het waard is om dat te doen? ๐Ÿ™‚

 2.   
  3333/3333's avatar

  Thijs. schreef, "Kan iemand mij eens vertellen of het het waard is om dat te doen? ๐Ÿ™‚ "

  Ja, 100%.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  E Rommel schreef, "

  ”Thijs.” schreef, "Kan iemand mij eens vertellen of het het waard is om dat te doen? ๐Ÿ™‚ "

  Ja, 100%.
  "

  tnx, dan wacht ik tot die weer een keer in sale is ๐Ÿ˜› zal in oktober wel zijn met halloween

 4.   
  3333/3333's avatar

  Daar kan je wel van uit gaan inderdaad, waarschijnlijk ook weer met 90% korting. Sinds die game ooit in een Humble Bundle zat is de prijs echt enorm gedaald. Maar het is absoluut een aanrader, ijzersterke en unieke game.

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Thijs. schreef, "ondanks dat deze game steeds voor een paar euro’s in de sale komt op steam, heb ik em nog nooit gekocht en gespeeld. Kan iemand mij eens vertellen of het het waard is om dat te doen? ๐Ÿ™‚ "

  Ik heb Alan Wake ooit gekocht in een sale, maar eigenlijk nog nooit gespeeld. Goed dat deze nieuwsbericht langskwam, anders was ik het helemaal vergeten.

  EDIT: Heb het toch 119 min gespeeld, raar want ik kan me niks van het spel herinneren. Even downloaden, hoor veel goede reacties! ๐Ÿ™‚