Ontwikkelaar Remedy wil heel graag aan Alan Wake 2 werken

Sam Lake, de grote man achter Alan Wake, heeft veel zin in een vervolg. Toch zal het veel lastiger zijn om alles op zijn plek te laten vallen, zodat Alan Wake 2 echt gemaakt kan worden. In een recent interview laat Sam Lake weten dat de lat momenteel veel hoger ligt dan ten tijde van het origineel:

I want to make it. It’s a curious thing. At this point, so much time has passed. I feel that the bar is higher in some ways.

It needs to be done right if it’s ever done. Everything needs to click into place, which is really hard to make it happen. So many things, for these big games to be greenlit, need to be aligned. But I’m hoping that someday…

Ook ontwikkelstudio Remedy, waar Lake actief is, ziet Alan Wake 2 wel zitten. Onlangs wist men zelfs weer de rechten op Alan Wake te bemachtigen. En wellicht gaat Sony wel een verrassende poging wagen om Remedy te kopen, zodat Alan Wake 2 exclusief voor de PlayStation 5 kan verschijnen.

Alan Wake was nooit een enorme, financiële klapper. Toch kent de franchise veel fans en wordt het door critici gezien als een fraaie, maar bizarre creatie van Remedy. De ontwikkelstudio is momenteel volledig gefocust op het uitbrengen van Control.

 1.   
  mmx's avatar

  Goedemorgen GN iedereen naar het strand vandaag !

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx:goede morgen nou niet echt wij hebben hitte protocol met 38 graden en hier is zowiezo geen stand in de buurt verre van ik was vanaf 10 uur al klaar mer werken
  ik zit binnen met de airco aan en nog ga ik klote plat dak

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik ben benieuwd de eerste en american nightmare vond ik wel gaaf

 4.   
  mmx's avatar

  @the ultimate gamer boss: ook niet fijn een plat dak.ik ken dat vroeger had ik een klein flatje met zo een dak.maar wees blij dat je airco hebt is het toch nog een beetje koel. Ik moest vanmorgen even weg gelukkig hebben we een Volvo met airco maar stap je er uit krijg je een knal van de hitte. Ik geef je nog een raad blijf binnen en neem een Bavaria of wat anders koels .

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: ja is echt bizar ik wou vandaag gaan gamen heb zelfs vanacht tot 4 uur wakker gelegen en vandaag word het nog warmer zot helemaal boven aan is wel maar 3 hoog maar altijd een hell in de zomer zonder de airco was het ook echt niet te doen vandaag hitte plan dus hoefde ook nie naar werk te gaan denk dat ik alan nog maar eens op de pc zet