GN Lunchtip: Trippen met Slowpoke!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nog een paar maandjes en de Pocket Monster-fans kunnen aan de slag met een nieuwe remake! En hoe kun je daarvoor beter in de stemming komen dan met een enorm trippend filmpje van één van de beste Pokémon óóit? Wij weten het ook niet.

Geniet daarom hieronder van Slowpoke (ook wel Yadon in het Japans) zijn intense videoclip. En geloof ons: intenser dan dit wordt het niet. Gaat het roze beest ook jouw team halen in Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire of toch juist niet? Deel het hieronder met ons.

Waarschuwing!: De videoclip kan verslavende gevolgen hebben.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Pierce Brosnan speelt GoldenEye 007.
Eet smakelijk!

  1.   
    Flapjack's avatar

    wtf japan?¿

  2.   
    Dynastickiller's avatar

    Dat was echt vaag en dat nog 4 min 😆