Crytek UK wilde nieuwe TimeSplitters maken

TimeSplitters-fans vragen al jaren om een nieuw deel in de franchise, vooralsnog zonder succes. Het had echter niet gescheeld of Crytek UK – voorheen bekend als Free Radical Design, de ontwikkelaar van TimeSplitters – had de wensen van zijn fans in vervulling gebracht. Dat heeft Crytek-baas Cevat Yerli verteld in een interview.

Helaas vielen deze plannen in duigen nadat Crytek bijna failliet raakte. Toch moeten fans de hoop nog niet opgeven volgens Yerli:

I still personally love Timesplitters and there might be a good chance of something in the future. We have some creative ideas. In fact the UK operation at one point planned to resurrect Timesplitters. But that has now changed. So we will figure out something definitely for Timesplitters, but the time has not come yet.
Had jij graag een nieuwe game uit deze franchise gezien? Deel je tofste TimeSplitters-moment met ons in de reacties!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Een HD remake van Future Perfect zou ik al een gat voor in de lucht springen, dat was de meest complete first person shooter van de xbox/ps2 generatie.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Een nieuw deel zou inderdaad fantastisch zijn, mits ze de franchise daarmee niet verpesten, maar dat is logisch. En anders is een versie in de PlayStation Store, mag een HD-remake zijn, van de eerste TimeSplitters echt heilig. Daar zou ik weer uren in kunnen stoppen.