Maart update TimeSplitters Rewind zet positieve toon voor Team Cinder

Twee maanden na de terugkeer van Team Cinder ziet het er goed uit voor de ontwikkelaars van TimeSplitters Rewind. Het team achter de fangame heeft namelijk een nieuwe video naar buiten gebracht over hun werk aan de game. In de video worden verschillende positieve onderwerpen aangehaald zoals de groei van het team, vooruitgang van het spel en vragen van de community.

Scenario schrijver Jake ‘The Voice’ Parr deelt in de video mede dat het team bijna vier keer zo groot is geworden sinds januari. Hoewel het nog altijd een passieproject blijft is het team nu groter dan ooit. Cinder kan echter nog altijd vrijwillige handjes gebruiken voor het spel.

Vooralsnog lijkt het erop dat TimeSplitters Rewind een gratis exclusieve game wordt voor de pc. Dit komt omdat apparatuur om voor consoles te ontwikkelen nog geen mogelijkheid is voor het team. Jake geeft verder ook aan meer regelmatige updates te geven over de progressie van het spel. We kunnen dus nog meer van Team Cinder verwachten.

TimeSplitters Rewind is een game gemaakt door fans met de goedkeuring van rechthouder Crytek UK. De serie is al een aantal generaties afwezig nadat ontwikkelaar Free Radical Design failliet ging en hun franchise hebben verkocht. De laatste game uit de serie is TimeSplitters: Future Perfect en kwam uit in 2005.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren