Halo: The Master Chief Collection bevat Halo 2 map Zanzibar

343 Industries verraste fans op de Comic-Con met een grootse onthulling: Zanzibar, de geliefde multiplayer map uit Halo 2, zal geremasterd worden voor Halo: The Master Chief Collection. Je zult de rotsformaties en industriële gebouwen waar deze map om bekendstaat straks dus in glorieus HD kunnen ervaren.

Zanzibar is de derde map die 343 Industries heeft onthuld voor Halo 2: Anniversary. Eerder meldde het al dat Ascension en Coagulation hun opwachting zullen maken. De uiteindelijke game zal zes mappen bevatten en de vierde wordt volgende maand onthuld op de Gamescom.

Tot slot gaf 343 Industries een indrukwekkende CGI-trailer van Halo 2 vrij. Check deze hieronder.

  1.   
    Sainting's avatar

    Kan niet wachten op deze collectie!

  2.   
    GrijzeVos's avatar

    En dat is boeiend omdat?…

  3.   
    Drzelite's avatar

    Nice dit vond ik altijd een van de leukste map in oude Halo 2!

  4.   
    Noice!'s avatar

    darkmvr schreef, "En dat is boeiend omdat?…"

    Omdat Zanzibar een van de mooiste bestemmingen op aarde is. Nou ja, was, voordat het té toeristisch werd. Verder is zoals je wss wel weet Freddie Mercury daar geboren.
    En waarom is het voor gamers boeiend? Omdat Halo 2 de FPS op de console naar een nieuw level heeft getild nadat GoldenEye ons liet zien dat het wél mogelijk was. Als dan 10 jaar na dato deze game helemaal vanaf de grond op opnieuw wordt opgebouwd en uitkomt in een bundel waar 4 games voor een miezerige €60 inzitten, dan is ALLES nieuws omtrent deze game. Als 434 een nieuwe conciërge aanneemt wil ik het weten, als ze sushi bestellen voor de mensen die overwerken (crunch time babeh!), dan wil ik het lezen…zelfs als een programmeur denkt dat hij een windje moet laten, maar het blijkt achteraf vals alarm: post het aub op FB of Twitter zodat ik het weet.
    Gaat deze game het gamelandschap veranderen zoals Halo 2 dat ooit deed? Nee… Maar deze game gaat laten zien hoe je wél een remastered versie van oude games uit mag brengen zonder dat je het enkel doet om snel nog even geld te verdienen aan arme sukkels die te goed zijn van vertrouwen. Hoe blij de overlopers ook waren met hun PS4, met deze game aan de horizon kunnen ze zich allemaal voor de kop slaan dat ze geen geduld hebben gehad. Dan kijken ze nog een keer naar hun TLOU van €45 waar ze na 6 uurtjes mee klaar waren en laten stilletjes één zilte traan langs hun wang biggelen. Ikzelf ben overigens een Sony man, heb alleen halo 2 ooit gespeeld omdat de serie mij nooit echt aansprak. Puur voor deze serie echter ga ik een One aanschaffen, voor €399 heb je er meteen lekker 2 games bij. Verder koop ik nog KI en tzt Halo 5, maar enkel door die masterchief collectie zal hij t geld waard zijn, ik weet het gewoon zeker.

  5.   
    Codename_black's avatar

    PS4 is een betere console voor games dan de xbox one wat meer multi-media gefocust is en daar is niks mis mee, maar ik ga geen xbox one aanschaffen voor Halo, hoewel ik van het begin aan fan van ben is €400 minimaal veelste veel geld.

    Ben nog steeds een beetje pissig waarom ze de PC hebben laten zinken als een baksteen, de twee PC delen waren niets anders dan geweldig.

  6.   
    gamepower's avatar

    Codename_black schreef, "PS4 is een betere console voor games dan de xbox one wat meer multi-media"

    waar haal jij dat in godsnaam uit?
    t’is het daarom dat de xbox one zoveel meer TOPgames geeft dan de ps4?
    ps4 een betere game console laat me niet lachen… ze staan hier beide onder mijn tv!
    joh toch ,je weet niet waarover je praat

  7.   
    mastertje's avatar

    gamepower schreef, "

    ”Codename_black” schreef, "PS4 is een betere console voor games dan de xbox one wat meer multi-media"

    waar haal jij dat in godsnaam uit?
    t’is het daarom dat de xbox one zoveel meer TOPgames geeft dan de ps4?
    ps4 een betere game console laat me niet lachen… ze staan hier beide onder mijn tv!
    joh toch ,je weet niet waarover je praat"

    Of je reageert gewoon rustig en accepteert zijn mening?? Vind persoonlijk dat de One weinig topspellen geeft (nog altijd beter dan de ps 4 op dit moment, dat is er nog nauwelijks te vinden namelijk.)