PlayStation 4-bundel met DriveClub onthuld

Sony heeft vandaag een PlayStation 4-bundel aangekondigd waarin we tevens de exclusive DriveClub aantreffen. Sony deed de onthulling op het Officiële PlayStation Blog en bevestigde een verkoopprijs van €439,99. Voor zo’n veertig euro heb je dus al een game bij je nieuwe console.

Naast de console zelf, met een harde schijf van 500Gb, en de game DriveClub wordt er ook een DualShock 4-controller meegeleverd. Ben je geïnteresseerd in DriveClub en beschik je nog niet over een PlayStation 4, dan is de bundel zeer binnenkort te reserveren bij één van de bekende retailers.

Zowel de bundel als DriveClub liggen op 8 augustus van dit jaar in de winkel.

  1.   
    Leukste's avatar

    Dit is misschien wel extra smet op het feit dat de game eerst gratis zou zijn voor PS Plus leden. En nu komt er uiteindelijk een bundel met de game. Tja, wat moet je hier nu over zeggen. Ik vind het in ieder geval teleurstellend.

  2.   
    Thabigmanx's avatar

    Van wat ik heb begrepen is de Gratis versie een soort Lite version maar voor alle content moet je de normale editie kopen.

  3.   
    Leukste's avatar

    Thabigmanx schreef, "Van wat ik heb begrepen is de Gratis versie een soort Lite version maar voor alle content moet je de normale editie kopen."

    Dat is precies waar ik op doelde. Je zou eerst de volledige game gratis krijgen (excl. mogelijke dlc). Toen werd de game uitgesteld en werd dit ook verandert. Nu kunnen PS Plus wel is waar een Lite version krijgen, maar voor de volledige game moet je hem toch echt kopen. En nu wordt deze game ook nog in bundel aangeboden. Nadat mensen er enorm naar uitkeken in het begin om de volledige game met PS Plus gratis te kunnen krijgen. En gratis is iets wat Nederlands mits zonder extreme voorwaarden wij met 2 handen aanpakken. En het verloop van gratis naar het uiteindelijke resultaat van deze bundel stelt mij dus teleur.

  4.   
    NiSh's avatar

    Leukste schreef, "

    ”Thabigmanx” schreef, "Van wat ik heb begrepen is de Gratis versie een soort Lite version maar voor alle content moet je de normale editie kopen."

    Dat is precies waar ik op doelde. Je zou eerst de volledige game gratis krijgen (excl. mogelijke dlc). Toen werd de game uitgesteld en werd dit ook verandert. Nu kunnen PS Plus wel is waar een Lite version krijgen, maar voor de volledige game moet je hem toch echt kopen. En nu wordt deze game ook nog in bundel aangeboden. Nadat mensen er enorm naar uitkeken in het begin om de volledige game met PS Plus gratis te kunnen krijgen. En gratis is iets wat Nederlands mits zonder extreme voorwaarden wij met 2 handen aanpakken. En het verloop van gratis naar het uiteindelijke resultaat van deze bundel stelt mij dus teleur."

    Dit is niet waar. De game die wij nog steeds krijgen als PS+ lid, is dezelfde editie als die van de E3 2013. Het spel is identiek aan de volledige versie, op basis van gameplay en graphics etc., echter zijn er minder tracks én minder auto’s

    Bron

  5.   
    PS4owner's avatar

    is erg jammer dat het niet de volledige game is die ze gratis weggeven. want op dit moment zijn er nog niet veel leuke games die je gratis kan krijgen via playstation plus

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Zowel de bundel als DriveClub liggen op 8 augustus van dit jaar in de winkel.

    8 oktober*

    Leuk dat Sony van al hun titels een speciale bundel van maakt. Killzone bundel, Infamous bundel, Driveclub bundel. Ik wacht nog op The Order 1886 en Uncharted 4: A Thief’s End voordat ik een PS4 aanschaf. 🙂