Auto’s in DriveClub niet aan te passen

Iets waar veel racefans graag naar uitkijken, is het aanpassen van hun bolide naar hun smaak. Zowel de binnenkant als het plaatje moet perfect zijn, maar volgens ontwikkelaar Evolution Studios is die mogelijkheid weggelaten.

Je kunt je auto niet dermate aanpassen, omdat DriveClub een game is waar je direct in moet kunnen stappen en die vooral toegankelijk en leuk is om te spelen, aldus game director Paul Rustchynsky via Twitter.

Maar er is meer informatie vrijgegeven over de titel. Zo zou de PlayStation 4 Camera niet gebruikt worden, zelfs niet voor mugshots, de plannen voor DLC worden momenteel besproken waarbij nieuwe voertuigen en tracks de voorhoede nemen en races kunnen maximaal 25 ronden duren.

  1.   
    fdennis's avatar

    Vind dat ze hier een grote fout maken. Iets wat ik me tegenwoordig wel vaker aan erger. Veel games draaien erom dat het toegankelijk en leuk moet zijn. Maar daarom kunnen ze in mijn ogen daar wel een balans in maken. Door voor de hardcore auto fanaten wel die opties erin te doen. Maar wel op een manier dat de standaard auto ook al goed zijn. Is toch niet zoveel gevraagd?

  2.   
    3333/3333's avatar

    Als je een pure raceliefhebber bent kunnen die optische customise options je gestolen worden. Zolang je maar je set-up aan kunt passen. Al vraag ik me af wat daar het nut van zal zijn in Driveclub, want dit is een en al arcade.

  3.   
    PS4owner's avatar

    had toch graag gezien dat je de auto kon aanpassen. nu zijn dus alleen de auto’s optisch aanpasbaar. scheeld als je playstation plus hebt kun je op z’n minst de game uitproberen voordat je hem koopt.