Murdered: Soul Suspect-ontwikkelaar Airtight gaat definitief sluiten

Gisteren vernamen we al iets over een mogelijke sluiting van Airtight, de ontwikkelaar van onder andere Murdered: Soul Suspect en Dark Void. Airtight heeft zojuist officieel bekendgemaakt dat zij haar deuren gaat sluiten.

De studio bevestigde het treurige nieuws gisteren via Twitter. Een ex-werknemer suggereerde zelfs dat de organisatie in januari al begon met het ontslaan van personeel. Misschien was hun laatste game, Murdered: Soul Suspect, het laatste redmiddel van het bedrijf. De game werd door zowel ons (check de review) als andere critici matig ontvangen. Na tien jaar te hebben meegedraaid in game-industrie, houdt Airtight het voor gezien. Het is altijd jammer om een grote studio ten onder te zien gaan.

  1.   
    sksk55's avatar

    nog steeds vond ik de game helemaal niet slecht maar origineel, oke er is maar 1 mogelijk verhaal maar het doel is zo snel mogelijk de clues goed hebben (3 sterren krijg je dan volgensmij) ook kan je clues overslaan wat het moeilijker maakt, behalve als je meteen de goede hebt natuurlijk 😛