Heroes of the Storm’s Imperius verschenen op PTR

Al eerder bekendgemaakt met een bericht op Twitter, nu toch echt onthuld: Imperius is sinds gisteren de Public Test Realm (PTR) van Heroes of the Storm binnengestapt. Blizzard geeft het Diablo-personage een warrior-klasse mee, al zal Imperius in de game vooral fungeren als agressieve bruiser.

In de Hero Spotlight-video bespreekt Blizzard de diverse aanvallen van Imperius, de zogeheten Aspect of Valor, en hoe ze te gebruiken. Het is duidelijk dat de aartsengel het zijn tegenstanders lastig maakt te ontsnappen en dat zijn aanvallen het effectiefst zijn wanneer ze in een bepaalde volgorde worden gebruikt, vergelijkbaar met hoe Chen voor zijn rework speelde.

Wil je alle vaardigheden van Imperius op digitaal papier zien, dan kun je op de Heroes of the Storm-website terecht. Wanneer de 85e Heroes of the Storm-held van de PTR overspringt naar de echte servers, is nog onbekend, al duurt dat meestal een week.

Voor Imperius was Orphea de nieuwste held van Heroes of the Storm. Zij is nog steeds het eerste originele speelbare personage van de MOBA, in de zin dat ze niet oorspronkelijk afkomstig is uit een andere Blizzard IP.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren