Ook Blizzard verliest financieel directeur

Eerder deze week bleek dat Spencer Neumann, de CFO bij Activision Blizzard, was ontslagen omdat hij naar streaming-gigant Netflix vertrok. Nu blijkt dat ook de financieel directeur van Blizzard, Amrita Ahuja, is vertrokken bij het bedrijf: zij ruilt de game-industrie in voor Square, een bedrijf voor mobiele betalingen dat is opgericht door Jack Dorsey, een van de oprichters van Twitter.

Dorsey is behoorlijk te spreken over Ahuja’s staat van dienst en heeft er dan ook vertrouwen in dat ze Square de goeie richting op zal kunnen sturen. Overigens was Ahuja acht jaar werkzaam binnen Activision Blizzard, maar werd ze afgelopen maart pas CFO bij Blizzard. Afgelopen jaar was niet het beste dat Blizzard ooit heeft gekend: de aandelen daalden met 26 procent en ook wordt Heroes of the Storm, onder meer in eSports-opzicht, flink teruggeschaald om ontwikkelaars op andere projecten te kunnen zetten.

Dit is dus al de tweede hoge functionaris die weggaat bij Activision Blizzard. Opnieuw is niet bekend wie de rol van financieel in de toekomst gaat vervullen bij Blizzard.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren