GN Lunchtip: Als Call of Duty een ‘eerlijke trailer’ had


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het mag algemeen bekend zijn dat de Call of Duty-franchise nou niet bepaald vaak vernieuwd! Speciaal daarom heeft Smosh Games eindelijk een eerlijke trailer gemaakt voor de gameserie, die de vinger op de gevoelige plek legt. Kun jij je vinden in de trailer?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Ladder naar de hemel ontdekt in Metal Gear Solid 5.

Eet smakelijk!

  1.   
    gatemaster64's avatar

    thanks GN!
    you made my day!

  2.   
    D_Dog's avatar

    I lolled.

  3.   
    Verluci's avatar

    Awesome filmpje! Alleen vindt ik CS niet helemaal in het rijtje horen, die game is tenslotte te modden, wat ongelooflijk veel variatie toevoegd. En dat is juist het gene wat de andere games missen.

  4.   
    Rudizo18's avatar

    haha xD

  5.   
    3333/3333's avatar

    Dat van die multiplayer klopt natuurlijk helemaal.

    Wel jammer van die zelfhaat wat betreft de single player, duidelijk afkomstig van een Amerikaanse liberal gezien het bespotten van Ronald Reagan en Amerikaans patriotisme.

  6.   
    Basman01's avatar

    hahahah nice 😛

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    DE MP is spot on! xD

  8.   
    Nitrix31's avatar

    Hahaha geniaal. Nap time bitches!

  9.   
    xizaaR's avatar

    Heerlijk precies deze trailer hahaha!

  10.   
    Moodey's avatar

    Kan hieruit waarnemen dat onze (4 personen) spawn camp tactic die ongelofelijk succesvol is op mw2 (8 C4, 8 Claymores) nog niet echt bekend is… maakt mensen mad en het is ongelofelijk grappig. geweldige trailer tho, alleen moest m opzoeken op youtube omdat de stream in app erg slecht is..

  11.   
    Leukste's avatar

    Ge-wel-dig! 🙄

  12.   
    FioranoJC's avatar

    Geweldig!