GN Lunchtip: Speel GTA 5 met varken of chimpansee in GTA Animals Mod


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Over een paar maanden verschijnt de pc-versie van Grand Theft Auto 5 en dan zullen er zonder twijfel talloze modders aan de slag gaan om de meest uiteenlopende mods voor de open wereld-game van Rockstar te creëren. Toch zijn er ook nu al diverse creatievelingen die de console-versie van GTA 5 onder handen nemen. Zo kwam eerder al een UFO-mod voorbij in de lunchtip en ook ditmaal hebben we een originele creatie voor jullie klaarstaan. Want ben je uitgekeken op Trevor, Micheal en Franklin? Dan maak je Los Santos toch gewoon onveilig met een varken, chimpansee of wolf? Goat Simulator is er niets bij!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De toekomst van Virtual Reality.

Eet smakelijk!

  1.   
    Dynastickiller's avatar

    Deze mod wil ik sws haha fucking awesome! 😆

  2.   
    Tadao's avatar

    Ik wil wel simpelweg zeggen hilarisch, maar dat varken is nog best goed gemaat o.O de hitbox en hoe mensen erop reageren.. (Ik weet toegegeven Niets af van modden op GTA 5 consoles dus ik weet niet of dat het gewoon letterlijk een model overnemen is of wat, maar dan nog)…En die chimpansee is gewoon frickin’ creepy als die staat o.o xD

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Tadao schreef, "Ik wil wel simpelweg zeggen hilarisch, maar dat varken is nog best goed gemaat o.O de hitbox en hoe mensen erop reageren.. (Ik weet toegegeven Niets af van modden op GTA 5 consoles dus ik weet niet of dat het gewoon letterlijk een model overnemen is of wat, maar dan nog)…En die chimpansee is gewoon frickin’ creepy als die staat o.o xD"

    Haha ja die is inderdaad kapot vet, dan in de auto stappen en mensen over rijden.
    Het is net zoals die film Rise of the Planet of the Apes, maar dan in gta wereld haha.

    Die alien vond ik ook wel lachen aan een parachute nog wel geweldig.