GN Lunchtip: Een ArmA 3-legersimulator van een GN-bezoeker


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Onze GamersNET-gebruiker Zannaza werkt sinds een half jaar met enkele andere community-leden aan een legersimulator voor ArmA 3. Deze gaat door het leven onder de naam “Life”. Het resultaat is nu al opvallend en dus wilden we jullie hem zeker niet onthouden. Meer informatie is te vinden op de officiële website van ArmA 3 Life.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Speel GTA 5 met varken of chimpansee in GTA Animals Mod.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tadao's avatar

    Zoiets als Takistan Life op ArmA 2 of gewoon echt puur life simulator?

    Toegegeven zit ik weer even zonder geluid ^^” Maar ja, toen ik de titel van de lunch tip las dacht ik even dat iemand gewoon een hele occulus rift setup had met zo’n treadmill en een gun controller, of gewoon dat iemand mods erin had zoals bijv. Frontline, de Mech mod

  2.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Ik volg deze mod ook al een tijdje.
    Eindelijk een volwaardig antwoord op de huidige roleplay meuk.

  3.   
    Michelman's avatar

    Dit is wel een oude video. Op het kanaal van ArmA 3 Life staan al veel nieuwe videos:
    https://www.youtube.com/user/arma3lifeofficial
    Inmiddels zijn ze bezig met een nieuwe map, ze gaan de oude map van ArmA 1, Sahrani, omzetten naar A3, en helemaal retexturen 🙂
    http://i.imgur.com/1BeiOEV.jpg