Uncharted 4: A Thiefs End officieel aangekondigd

Drake is back! Ja hoor, we wisten het eigenlijk al wel een beetje, maar Uncharted 4 is officieel aangekondigd. Het spel draagt de subtitel A Thiefs End en zet ons natuurlijk weer in de schoenen van Nathan Drake. Zal dit het einde van Drake zijn? De subtitel A Thiefs End duidt er wel op?

 1.   
  Leukste's avatar

  We moesten er wel héél lang op wachten maar even voor 5 uur s’nachts is het hoge woord eruit.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Daarom bekijk ik het ook nooit duurt te lang, gewoon volgende dag lekker op gemak alles nalezen na het werken.

  Verder eindelijk een nieuwe Uncharted hoop snel nieuwe beelden te kunnen zien 😀

 3.   
  Mango0's avatar

  gaaf! al waren er natuurlijk al een tijdje geruchten. als je de naam leest zou je idd verwachten dat t t einde betekent. maar denk dat het ze genoeg geld oplevert..dus zal vast nog wel een prequel komen ofzo.

 4.   
  Leukste's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Daarom bekijk ik het ook nooit duurt te lang, gewoon volgende dag lekker op gemak alles nalezen na het werken. "

  Het geeft mij met de livechats bij de beelden een wat andere belevenis, maar ieder zijn ding. Ik maak heus geen roekeloze keuzes boven werk. En trek ook niet nachten lang door, maar voor die keer in het jaar vond ik het toch redelijk waard. Maar dat was mijn persoonlijke keuze.

  ”Mango0″ schreef, "als je de naam leest zou je idd verwachten dat t einde betekent."

  Die gedachten delen meerdere mensen. En op zich is dat ook niet heel erg als dit een waardige afsluiter van een hele mooie reeks wordt.

 5.   
  Daan's avatar

  Dit wordt zo vet!! 🙂