GN Lunchtip: De eerste E3 ooit!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vanavond barst het geweld los dat de E3 heet! Alle grote spelers op de markt zullen hun plannen voor het komende jaar met ons delen en hopelijk ook een paar gloednieuwe pareltjes aankondigen. Speciaal daarom wil we met jullie even zo’n twintig jaar terug in de tijd!

Want waarmee begon de E3 ooit? 1995 was het startschot van het enorme evenement dat de Electronic Entertainment Expo heet. Zo zette PlayStation-gigant Sony bijvoorbeeld net zijn babystapjes in de wereld der games. Bekijk hieronder een korte video die alle nostalgie van die tijd met je deelt. Houd GamersNET vanavond in de gaten voor al het E3-nieuws.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Dark Souls 2 als een jaren 80 cartoon.

Eet smakelijk!

  1.   
    WesterW's avatar

    Opmerkelijk dat juist nu weer Virtual Reality een opmars lijkt te maken ๐Ÿ˜‰

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    Grappig eigenlijk… in die tijd had je je nooit kunnen voorstellen hoe de E3 vandaag de dag zou zijn ๐Ÿ˜›

  3.   
    Hillianii's avatar

    Haha wel leuk om een flashback te zien!

  4.   
    firehopper211's avatar

    Alweer bijna z’on 20 jaar geleden. Ik verwacht volgend jaar een spectaulair anniversary edition, dat in iedereen z’n gezicht wordt gegooid en er over laat praten. Ik kan nou al niet wachten. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Haha echt leuk goeie ouwe tijd en zo snel waren we tevreden, en deze spellen blijven ook leuk ook al zien ze er soms niet meer uit ๐Ÿ™‚

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    leuk om te zien

  7.   
    thijsknvb's avatar

    leuk item ๐Ÿ˜†