PlayStation Plus Game v/d Maand: NBA 2K14


Iedere maand krijgen PlayStation-bezitters die tevens een abonnement hebben op de online service PlayStation Plus, gratis games tot hun beschikking die de Instant Game Collection aanvullen. Sony Computer Entertainment schotelt hen elke maand een selectie titels voor met een metacritic-score van 70+. PlayStation 3-games, PlayStation Vita-games en titels voor de PlayStation 4. In deze rubriek tonen wij de PlayStation Plus ‘Game van de Maand’ en de rest van de maandelijkse update.

Deze maand: NBA 2K14 voor PlayStation 3. NBA 2K14 brengt de bekende basketbalserie zowel naar de huidige als nieuwe generatie consoles. Een prominente rol is in deze editie gereserveerd voor LeBron ‘King’ James van de Miami Heat. Speciaal voor hem kent de game een modus Path to Greatness, waarin je het verloop van James’ carrière kunt bepalen. Je speelt diverse cruciale wedstrijden en ook kan je kiezen of James bij de Heat blijft of wellicht zijn loopbaan bij een ander team vervolgt. Uiteindelijk bepalen jouw acties of LeBron James een plek weet te bemachtigen in de Hall of Fame.

Verder kent NBA 2K14 de nodige vernieuwingen qua gameplay en besturing. De controls zijn nog intuïtiever geworden, zodat de game voor zowel beginners als experts leuk en uitdagend is. Het toevoegen van ruim 3000 nieuwe animaties moet ervoor zorgen dat alles nog soepeler en vlotter verloopt tijdens wedstrijden.

NBA 2K14 kreeg op GamersNET destijds een 9,0 en is daarmee de PlayStation Plus Game van de Maand.

Benieuwd naar de andere PlayStation Plus-titels in juni? Onderstaande games zijn ook te downloaden. Welke gaan jullie spelen? Tot volgende maand!

GamePlatform
PixelJunk Shooter UltimatePlayStation 4 en PlayStation Vita
Trine 2: The Complete StoryPlayStation 4
Lone Survivor: The Director’s CutPlayStation 3 en PlayStation Vita
Dragon’s CrownPlayStation Vita
Surge DeluxePlayStation Vita

 1.   
  stoneface's avatar

  Deze moet ik nog eens downloaden. Ik hoop dat er volgende maand betere games met ps plus komen. Het is geleden van tomb raider dat ik nog eens een goede game heb gespeeld 😉

 2.   
  fdennis's avatar

  Die pixeljunk shooter is zeer vermakkelijk. Speelt lekker weg en heeft leuke vernieuwende elementen.

  Dat Nba op 1 staat verbaast me. De game is zo ontoegankelijk. Als niet Basketbal volger kwam ik er na 10 uur nog niet uit en belande de game voorgoed in de kast.

 3.   
  Free Roamer's avatar

  Als ik eerlijk mag zijn vind ik NBA zeer slecht als nieuweling. Je start de game op, maakt een speler en dan kom je al direct op een zeer onduidelijk main menu wanneer ik toen gewoon onbeseffend op de de x knop klikte werd ik al direct in een match gesmeten blijkbaar moet je dan op O duwen om op het menu te komen. Vroeger heb ik al wel eens NBA gespeeld maar nu verstond ik er niets van… Zelfs training camp biedde mij geen deftige tutorial… Zielig noem ik dat.