Release van de Week: Murdered: Soul Suspect


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Murdered: Soul Suspect. Ook de volgende games liggen deze week in de winkel:

DatumGamePlatform
3 junWildStarPC
4 junUltimate Street Fighter IVPlayStation 3 en Xbox 360
4 junPlayStation Vita PetsPlayStation Vita
6 junMurdered: Soul SuspectPlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC
6 junFarming Simulator 14PlayStation Vita en 3DS
6 junTomodachi Life3DS

In Murdered: Soul Suspect stap je in de schoenen van politierechercheur Ronan O’Connor. Een man van het kaliber ‘echte kerel’. O’Connor is goedgekleed, rookt non-stop, heeft een ruige stem en is niet bang om geweld te gebruiken tijdens zijn werk. Dat klinkt als een leuk leven om te leiden, maar als speler zul je helaas weinig kunnen ‘leven’ als de stoere detective. De game opent namelijk met een buitenlichamelijke verschijning van O’Connor, die ooggetuige wordt van zijn eigen moord.

Als geest zijnde ziet onze protagonist van een afstandje hoe een luguber figuur O’Connors al gehavende lichaam doorboort met zeven kogels door de borst. De toegewijde detective die O’Connor is, zet de beste man zich om zijn onverwachte geestebestaan te wijden aan het oplossen van zijn eigen moordzaak en de dader te vinden.

Murdered: Soul Suspect ligt vanaf vrijdag in de winkel.

  1.   
    Mango0's avatar

    In deze game heb ik ook zoveel zin..en de beelden zien er goed uit. Ben heel benieuwd hoe deze game op de ps3 is. Ik wil hem eigenlijk wel gelijk aanschaffen. maar heb toch nog een backlog… ๐Ÿ˜›

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Na het zien van de presentatie van deze game op Gamescom afgelopen jaar, kreeg ik zoveel zin in deze game! Vrijdag kan ik eindelijk aan de slag met deze game en de limited edition is ook nog eens maar 45 euro bij Game Mania! ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Mango0's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Na het zien van de presentatie van deze game op Gamescom afgelopen jaar, kreeg ik zoveel zin in deze game! Vrijdag kan ik eindelijk aan de slag met deze game en de limited edition is ook nog eens maar 45 euro bij Game Mania! ๐Ÿ˜‰ "

    really? Dat is chill..dan maar even naar haarlem/alkmaar of leiden om hem daar te scoren ๐Ÿ˜‰
    thanks bro <3