PlayStation Plus-content van juni gelekt; NBA 2K14 en PixelJunk Shooter?

Nieuwe PlayStation Plus-content voor de volgende maand lijkt iedere maand toch steeds weer uit te lekken en meestal klopt de informatie nog ook. Ook voor juni is de content voor PlayStation Plus al gelekt en zo zouden onder andere NBA 2K14 en Lone Survivor voor de PlayStation 3 beschikbaar worden.

Daarnaast gaan de geruchten dat PixelJunk Shooter Ultimate voor de PlayStation 4 gratis wordt en Dragon’s Crown voor de PlayStation Vita. We wachten nog even op een bevestiging, maar is dit prima content voor juni?

PlayStation 4:
  • PixelJunk Shooter Ultimate

PlayStation 3:
  • NBA 2K14
  • Lone Survivor

PlayStation Vita:
  • Dragon’s Crown
  1.   
    Andrevantoever's avatar

    En voor de PS4 krijgen we weer een klote spel..

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Betwijfel of dit lijstje echt is normaal is 2 games voor de vita en lone survivor voor ps3 is normaal ook gewoon top titel.

  3.   
    Noice!'s avatar

    Andrevantoever schreef, "En voor de PS4 krijgen we weer een klote spel.."

    PS+ op de ps3 en Vita heeft mensen echt te er verwend. Mensen riepen na 2 maanden al dat ze triple As willen krijgen, maar dat is weinig realistisch. En bovendien, ik denk dat Pixeljunk of Knack allebei evenveel gespeeld zal worden: niet. Tijdens de E3 wordt verwacht dat er 1 of 2 vaste games in de IGC komen voor de PS4, waarbij Knack erg waarschijnlijk is dat het er een van is. Maar ik vrees dat je toch echt je verwachtingen nog even zal moeten temperen dit jaar, want als ze nu al elke maand een triple A titel weggeven, dan koopt niemand meer games…of je krijgt net als bij de Vita: er zijn bijna geen games meer over om weg te geven :). Plus is sowieso een beetje een overload aan games geworden; het stikt nu van de bronzen trophies bij al die plus bezitters, maar een game langer spelen dan 3 uur zie je maar weinig nog bij een groot deel.

  4.   
    Overload14's avatar

    Rozaantjie schreef, "

    ”Andrevantoever” schreef, "En voor de PS4 krijgen we weer een klote spel.."

    PS+ op de ps3 en Vita heeft mensen echt te er verwend. Mensen riepen na 2 maanden al dat ze triple As willen krijgen, maar dat is weinig realistisch. En bovendien, ik denk dat Pixeljunk of Knack allebei evenveel gespeeld zal worden: niet. Tijdens de E3 wordt verwacht dat er 1 of 2 vaste games in de IGC komen voor de PS4, waarbij Knack erg waarschijnlijk is dat het er een van is. Maar ik vrees dat je toch echt je verwachtingen nog even zal moeten temperen dit jaar, want als ze nu al elke maand een triple A titel weggeven, dan koopt niemand meer games…of je krijgt net als bij de Vita: er zijn bijna geen games meer over om weg te geven :). Plus is sowieso een beetje een overload aan games geworden; het stikt nu van de bronzen trophies bij al die plus bezitters, maar een game langer spelen dan 3 uur zie je maar weinig nog bij een groot deel."

    Tot nu toe ben ik nog niet echt teleurgesteld geweest met de Ps4 games die je elke maand gratis krijgt. Het is geen volledige game maar zon indie game hier en daar vind ik af en toe wel leuk. Het enige wat ik minder vond was Outlast maar de andere games die ik gratis heb kunnen downloaden zijn zeer amuzant !

  5.   
    smokey1971's avatar

    daar ben ik het niet mee eens als ik een spel speel.speel ik hem wel helemaal uit

  6.   
    smokey1971's avatar

    er mag wel een keer een goede game komen

  7.   
    Goldcobra's avatar

    Sony heeft al bevestigd dat eind dit jaar de AAA games komen. Eerder had ik ze sws niet verwacht, want op de PS3 gaven ze ook zelden tot nooit AAA games die minder dan een jaar oud waren