Ubisoft bevestigt games en Aisha Tyler voor E3-persconferentie

Ubisoft heeft bevestigd dat men op 9 juni weer een E3 media briefing zal organiseren. Deze persconferentie aan de vooravond van de E3 is om 0.00 uur Nederlandse tijd, in de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 juni. GamersNET is uiteraard in Los Angeles aanwezig om alles op de voet te volgen. Voor alle thuisblijvers is de persconferentie te volgen via Ubisofts YouTube-kanaal en Twitch.

Tevens heeft men alvast een en ander bevestigd voor de media briefing. Zo zal actrice en comedian Aisha Tyler wederom als host optreden. Verder zijn de volgende games bevestigd: Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Tom Clancy’s The Division, The Crew, Valiant Hearts The Great War en meer.

De grote, kleine man van Ubisoft, Yves Guillemot, voegde daar nog aan toe:

2014 is the most exciting year the gaming industry has seen in a while. At E3, we can’t wait to share our future of gaming. Ubisoft teams have fully embraced this new generation and will demonstrate how they are bringing breakthrough innovations to our beloved franchises and beyond in order to offer players the most original and memorable gaming experiences.

  1.   
    thijsknvb's avatar

    sick lekkere lijst hoor ! ๐Ÿ˜†

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Aisha is zo briljant in Archer, cool dat ze de persconferentie van Ubi doet ๐Ÿ™‚

  3.   
    Hitman047's avatar

    Haar vorige E3 presentaties waren anders tenenkrommend slecht…

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Deze heb ik niet gezien dus if you say so ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Leukste's avatar

    Ik ben wel benieuwd naar wat nieuws over “The Crew” sinds het uitstel van de game.

  6.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik wil Jack Tretton voor Sony persconferentie ๐Ÿ˜ฅ

  7.   
    soldierarjan's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Haar vorige E3 presentaties waren anders tenenkrommend slecht…"

    Meningen verschillen ik vond de vorige e3 presentatie met haar wel leuk is wat anders dan grote deel dat zakelijk gelul met grote games tussen door.

  8.   
    Leon's avatar

    Van vorige jaren kan ik me herinneren dat ze soms wel iets tรฉ gemaakt hip deed, maar dit is sowieso leuker dan van die stijve zakenmannen ๐Ÿ™‚

  9.   
    GamerJaime's avatar

    L30N schreef, "Van vorige jaren kan ik me herinneren dat ze soms wel iets tรฉ gemaakt hip deed, maar dit is sowieso leuker dan van die stijve zakenmannen :)"

    Precies. En zolang ze Yves optreden zo klein mogelijk maken heb ik er geen problemen mee.

    Ik weet nog dat ze een paar jaar geleden zo’n gast hadden die van die rare sprongetjes in de lucht maakte, geen idee wie dat was of waar die last van had maar dat was pas tenenkrommend en lachwekkend slecht.

  10.   
    Tom's avatar

    Tyler was naar mijn idee een prima host, vorig jaar. Gewoon niet te zakelijk en in het geheel wat losser. Uiteindelijk zijn alle conferenties toch heel ‘gemaakt’, dus dan heb ik liever een sprankelende vrouw dan een stotterende Franse zakenman met een oneindige tuur naar de autocue.