DriveClub krijgt bèta in juli; aankondiging tijdens E3

DriveClub is veel geplaagd door uitstel, maar deze racegame voor de PlayStation 4 zal in oktober eindelijk in de winkels liggen. Om alles zo goed mogelijk te optimaliseren voor de launch, organiseert Evolution Studios nog een bèta. De kans lijkt groot dat Sony tijdens de E3-persconferentie de bèta officieel gaat aankondigen.

Volgens de berichten gaat de bèta in juli van start. Aanmelden voor de DriveClub bèta zou vanaf juni mogelijk zijn, wellicht een dag na de E3-persconferentie van Sony. De gelukkigen die worden toegelaten tot de bèta krijgen voor 1 juli bericht.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik zou het spel graag willen testen hopelijk posten jullie ook wanneer je je kan aanmelden, zo kan ik het spel eens goed uitproberen als ik word uitgekozen uiteraard.

  2.   
    ChrisBoers's avatar

    ‘Vroeger’ was de betatest vooral voorbehouden aan PS Plus abonnees. Ik neem aan dat ze met die traditie nog niet gaan breken, en dat de inschrijving eerst voor hen zal zijn. Dat zijn tegenwoordig al meer dan genoeg deelnemers!

  3.   
    fantasyfreak's avatar

    Denk alleen dat er nogal wat PS+ members zijn inderdaad. Voor PS+ had je nog een speciale groep met betatesters. Zat er zelf ook ooit bij :p Zou wel een betakey willen hebben.

  4.   
    Hitman047's avatar

    “We’re looking at multiple options for continuing user testing. We may very well do a friends and family private beta within the Sony family. But as for any open betas or closed betas there are no specific plans as yet.”

    Dat klinkt niet als een publieke bèta. 😳