Child of Light komt in juli naar PlayStation Vita

Op 30 april verscheen Child of Light voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en pc en de game kon op veel positieve reacties rekenen. Ook in onze review werd de ‘indie-game’ van Ubisoft geprezen. Ubisoft heeft nu laten weten dat de turn-based RPG nog een extra platform aan zal doen, want de game zal ook voor Sony’s PlayStation Vita uitkomen.

Mocht je Child of Light ook onderweg willen spelen, dan zal je nog ruim een maand moeten wachten. Vanaf 2 juli zal het spel namelijk ook beschikbaar zijn voor de PlayStation Vita. Digitaal zal de game, evenals voor ander consoles, 14,99 euro gaan kosten. Tegelijkertijd verschijnt er echter ook een fysiek exemplaar, welke onder andere een extra quest en bonus character bevat.

 1.   
  Daan's avatar

  Sowieso een perfecte game voor handhelds. Dus waarom ze dit niet eerder hebben gedaan snap ik niet. 😳

 2.   
  Leukste's avatar

  Wordt met het fysieke exemplaar niet verwezen naar de “Deluxe edition” zoals met de PS3 & PS4 variant? Die heeft namelijk ook een voucher voor “The Golem’s Plight pack” en “Dark Pack”. Vraag me ook af of de Vita versie niet gewoon gratis te downloaden wordt voor degene die de Playstation cross-platform variant al gekocht hebben?

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Geweldig! Kan een goede game gebruiken op de Vita.