Meer projecten in de wereld van Child of Light in de maak

Fans van indie-hit Child of Light opgelet: een medewerker van Ubisoft deelde via een tweet mede dat er meer op komst is van de kunstzinnige topper van vorig jaar. De Fransman Patrick Plourde, werkzaam bij Ubisoft Montreal, sprak over nieuwe projecten die plaats zouden vinden in het universum van de originele Child of Light.

Fans of Child of Light: There are very cool projects in process set in the Child of Light universe. More News soon. Stay tuned!
Wat voor andere games of entertainment-uitingen allemaal nog uit het Child of Light universum voort kunnen komen, is absoluut niet concreet. De schilderachtige wereld zou voor legio verschillende ‘indie’ games ingezet kunnen worden. Meer daarover volgt naar verluidt snel…

Onze redacteur Caron was zeker te spreken over de indie-topper van Ubisoft, zoals ook te lezen was in zijn positief verraste Child of Light review!

 1.   
  Daan's avatar

  Tof! Zelf enorm genoten van Child of Light. 🙂

 2.   
  Leukste's avatar

  Als ze de speelwereld net zo kleurrijk en levendig kunnen maken zie ik graag meer hiervan. En de rijmende teksten zijn ook vermakelijk. Ik ben benieuwd.

 3.   
  UncreatedKoen's avatar

  Moet hem nog steeds keer doorspelen :O Oepsie! 🙁