Pre-order GRID Autosport en ontvang de Black Edition zonder meerprijs

Codemasters heeft duidelijk aangegeven dat het niet van plan is om mensen die GRID Autosport pre-orderen te belonen met codes voor extra DLC. Is dat reden om te treuren? Nee, integendeel! De Britse ontwikkelaar geeft iedereen die de game voor de release bestelt namelijk zonder meerprijs de Black Edition!

Codemasters heeft naar eigen zeggen uit ervaring geleerd dat spelers niet zitten te wachten op een reeks losstaande pre-order-bonussen:

One of the key bits of feedback we took from GRID 2 was that you didn’t care for a wide spread of pre-order bonuses, you wanted something more simple, tracks were a no-go and most importantly, you wanted something that wouldn’t fragment the Community itself. All these thoughts were taken into account when devising the GRID Autosport pre-order offering, so, with this in mind we [created] the Black Edition.
Codemasters maakt zijn beloften waar, want de content in de Black Edition is inderdaad erg tof, maar leidt tegelijkertijd niet tot een fragmentatie van de community. Wel kun je rekenen op flink wat jaloerse blikken wanneer je langsscheurt in je Mercedes SLS. De Black Edition bevat het volgende:
 • Exclusive Mercedes Benz SLS AMG Coupé Black Series car
 • Exclusive Black Edition white Ravenwest liveries for Black Edition cars
 • Online premium sponsors
 • 20 extra ‘Black Edition’ online livery patterns
 • 10 new sponsors with objectives
 • GRID Autosport staat gepland voor een release op 27 juni.

  1.   
   JohnnyBNL's avatar

   Uhm, Gamersnet deed een paar dagen geleden een video “Stop met pre-orderen!” en nu krijgen we dit als nieuwsbericht? Uhm… 😕

  2.   
   Jerry97's avatar

   Ik snap het nut van pre-orderen niet. Als je een game pre-ordered dan verwacht ik dat je je game eerder heb dan sommige mensen. Maar je krijgt hem alsnog pas binnen op de dag van de release. Dus je kan de game net zo goed in de winkel kopen op de dag van de release, want meestal krijg je dan ook gewoon de extra content. Mijn vraag: waarom pre-orderen?

  3.   
   WoKingNL's avatar

   Johnnnyboy15nl schreef, "Uhm, Gamersnet deed een paar dagen geleden een video “Stop met pre-orderen!” en nu krijgen we dit als nieuwsbericht? Uhm… 😕 "

   Dat was een meningsstuk van Tom en Peter, niet een algehele memo van gamersnet 😉

  4.   
   DeAdSeYe's avatar

   Twijfel geval, Grid 1 was best vermakkelijk, Grid 2 was erg teleurstellend net als vele andere “nieuwe” race games van Codemasters.

   Met Grid Autosport willen ze meer terug naar Grid 1, zou ik het toch weer gaan proberen?

  5.   
   Thabigmanx's avatar

   ”Jerry97″ schreef, "Ik snap het nut van pre-orderen niet. Als je een game pre-ordered dan verwacht ik dat je je game eerder heb dan sommige mensen. Maar je krijgt hem alsnog pas binnen op de dag van de release. Dus je kan de game net zo goed in de winkel kopen op de dag van de release, want meestal krijg je dan ook gewoon de extra content. Mijn vraag: waarom pre-orderen?"

   Makkelijk, er is een sfeer gecreërd waarin men overtuigd is geraakt dat een game uitverkocht is mits je hem preorderd.
   Wat de realiteit ervan is dat zoiets bijna nooit gebeurd. Voor de consument betekend een preorder eigenlijk niets. Is puur voor de winkelier/game uitgever dat ze weten hoeveel ze nou eigenlijk verkocht gaan raken. en daarom dat de meeste games een ”upgrade” krijgen voor een preorder

  6.   
   Nitrix31's avatar

   Grappig dat er nu getwijfeld wordt aan het nut van pre-orderen van games. Net nadat hier een filmpje over verscheen van GN. Voorheen waren hier bijna geen discussies over te vinden en zei iedereen alleen of ze hem wel of niet zouden pre-orderen. Kortom goeie koffietijd aflevering. Het heeft bij een aantal mensen de ogen doen openen.

  7.   
   DeAdSeYe's avatar

   ”Nitrix31″ schreef, "Grappig dat er nu getwijfeld wordt aan het nut van pre-orderen van games. Net nadat hier een filmpje over verscheen van GN. Voorheen waren hier bijna geen discussies over te vinden en zei iedereen alleen of ze hem wel of niet zouden pre-orderen. Kortom goeie koffietijd aflevering. Het heeft bij een aantal mensen de ogen doen openen. "

   Ik heb altijd getwijfeld bij bepaalde ontwikkelaars. Als het gaat om mijn favorieten game serie’s, dan pre-order ik meteen. Maar hier gaat het om Codemasters, en deze ontwikkelaar heeft me al vaker teleurgesteld, dan ben ik inderdaad wat voorzichtiger met pre-orderen.

  8.   
   DutchGamer-W-'s avatar

   Wel zoals een wijs man…uhm of kind ooit zei;

   “You know what you get for pre-ordering a game?
   A big dick in your mouth.”

  9.   
   thijsknvb's avatar

   Netjes !