O.a. Blue Estate en GRID Autosport zijn PlayStation Store Deals of the Week

Deze week zijn er weer enkele games in prijs verlaagd in de PlayStation Store. Zo kunnen PlayStation 4-bezitters de on-rails shooter Blue Estate tijdelijk aanschaffen voor slechts 12,99 en Danganronpa: Trigger Happy Havoc is met 24,99 euro ook niet duur.

PlayStation 3-bezitters worden getrakteerd op GRID Autosport en Zombie Driver HD, die respectievelijk voor 34,99 euro en 4,99 euro te downloaden zijn. Let wel op: de aanbiedingen zijn slechts geldig tot volgende week woensdag, dus wees er snel bij!

Blue Estate (PS4) – was €19,99, nu €12,99
Danganronpa: Trigger Happy Havoc (Vita) – was €39,99, nu €24,99
GRID: Autosport (PS3) – was €59,99, nu €34,99
Zombie Driver HD (PS3) – was €9,99, nu €4,99

 1.   
  Thijs.'s avatar

  geef mij maar gewoon lekker een disk, anders zit je console zo vol T_T

 2.   
  Leukste's avatar

  Thijs. schreef, "geef mij maar gewoon lekker een disk, anders zit je console zo vol T_T "

  Als je gebrek aan geheugen krijgt kun je de game verwijderen. Dit kun je doen bij: Game>Hulpprogramma voor gamedate>driehoekje op de keuze>Verwijderen. Je moet alleen je “Hulpprogramma voor opgeslagen data” (je savedata van je game) erop laten staan voor als je later de game weer wilt installeren en verder wilt met je game vanaf het punt waar je was. Maar als je PS Plus bezit kun je ook deze data in de “online opslag” zetten tot 1024MB. En kun je daarna dus ook nog je savedate verwijderen als dat echt nodig is.

  Als je de game digitaal hebt aangeschaft kun je deze op elk moment weer uit de store downloaden, omdat je hem gekocht hebt. En je de game dus in je bezit hebt. Dit vereist echter bij de installatie het dubbele geheugen van de game. Omdat hij hem eerst download, dan installeert en dan de downloaddata pas weggooit. (zelf ondervonden)
  En met de fysieke versie vereist het dus ook alleen een herinstallatie.

  Zo kun je je dus langer met een kleinere harde schijf doen. Mocht je nog veel games tegenkomen en je wilt niks van je harde schijf verwijderen? Dan zou ik je toch aanraden om een grotere harde schijf aan te schaffen. Het enige verschil tussen digitaal en fysiek is dus de manier van downloaden en de op het moment van installeren vereiste geheugen.