PlayStation Plus Game v/d Maand: Puppeteer


Iedere maand krijgen PlayStation-bezitters die tevens een abonnement hebben op de online service PlayStation Plus, gratis games tot hun beschikking die de Instant Game Collection aanvullen. Sony Computer Entertainment schotelt hen elke maand een selectie titels voor met een metacritic-score van 70+. PlayStation 3-games, PlayStation Vita-games en titels voor de PlayStation 4. In deze rubriek tonen wij de PlayStation Plus ‘Game van de Maand’ en de rest van de maandelijkse update.

Deze maand: Puppeteer voor PlayStation 3. In Puppeteer speel je een jongeman die op magische wijze in een pop verandert. Al vroeg in het spel wordt je hoofd afgebeten, waardoor je de kracht krijgt om verschillende hoofden te dragen op je poppenlichaam. Je schaar is in deze poppenwereld ook daadwerkelijk je wapen: je knipt ermee door de stof van vijandige poppen en de schaar is bovendien ook te gebruiken als een zwaard. De stijl van de game doet denken aan een heus poppentheater.

Puppeteer kreeg op GamersNET destijds een 8,0 en is daarmee de PlayStation Plus Game van de Maand.

Benieuwd naar de andere PlayStation Plus-titels in mei? Onderstaande games zijn ook te downloaden. Welke gaan jullie spelen? Tot volgende maand!

GamePlatform
Stick It to the ManPlayStation 4
Payday 2PlayStation 3
Everybody’s GolfPlayStation Vita
Muramasa RebirthPlayStation Vita

  1.   
    Dondonz's avatar

    terecht, geweldige game 🙂

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Jammer niks voor de ps4 nog steeds voor mij, ook deze maand niks voor mijn ps3 en vita. ach het kan ook niet elke week feest zijn 🙂

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    Ziet er leuk uit! Persoonlijk vind ik wel dat er een overkill aan indie games op de ps4 worden uitgebracht. Opzich prima maar ik verlang nu wel naar wat AAA games.

  4.   
    Mango0's avatar

    Puppeteer is fantastisch. vooral met zijn tweeen.