GN Lunchtip: Indrukwekkende fanfilm van Battlefield 4


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Enkele enthousiaste Battlefield 4-fans hebben een indrukwekkende film gecreëerd. Aan de hand van multiplayer-gameplay en een puik edit-werk stelden ze onderstaand filmpje samen, dat de oorlog op het slagveld van Battlefield 4 op indrukwekkende wijze in beeld brengt. Check het eerste deel van deze videoserie hieronder.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door ps3owner

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Oculus Rift Experiment.

Eet smakelijk!

 1.   
  thijsknvb's avatar

  damn wat een vette fanfilm. Bijna even goed als de trailers van dice. 🙂

 2.   
  Dynastickiller's avatar

  Mooi gedaan. Het lijkt wel een trailer joh 😛

 3.   
  D_Dog's avatar

  …. W O W

 4.   
  defjam's avatar

  Dit is van The two scotsman op youtube. Echt een aanrader om dat kanaal te bekijken, staan een hoop komische filmpjes op

 5.   
  Leukste's avatar

  Zeer mooie video.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wow… en ik dacht dat FreddyW en zijn crew goed waren in het maken van bombastische fan video’s gebaseerd op games. 😮