Capcom gaat een ”grote PlayStation 4-game” tonen tijdens de E3

Over minder dan twee maanden barst in Los Angeles weer het gamespektakel dat de E3 heet los. Het Convention Center is dan weer dé plek om alles te horen en zien van de vele aankomende games. Uiteraard is GamersNET weer in Los Angeles van de partij en stukje bij beetje komen de eerste E3-geruchten onze kant op.

Vanuit Japan is namelijk het bericht overgewaaid dat Capcom van plan is om een “grote PlayStation 4-game” te gaan tonen tijdens de E3. Het is nog een vraagteken wat men gaat laten zien. Het zou kunnen gaan om een westerse versie van de PlayStation 4-exclusive Deep Down. Deze free-to-play fantasy-RPG is tot dusver alleen in Japan verschenen, maar de kans lijkt steeds groter te worden dat de game ook naar Amerika en Europa zal komen.

Fans van Resident Evil hopen uiteraard dat het misschien wel om Resident Evil 7 gaat. Een eerder gerucht leek er echter op te wijzen dat de nieuwe Resident Evil exclusief naar de Xbox One zou komen, na het grote succes van Dead Rising 3. Het tonen van een PS4-game tijdens de E3 staat hiermee in groot contrast. Capcom wil in elk geval graag een nieuwe Resident Evil afleveren die terugkeert naar de ‘roots’ van de serie. Hoewel deel 6 met 5,6 miljoen verkochte exemplaren prima verkocht, had men er zelf toch wat meer van verwacht.

Wordt het Deep Down? Of toch een nieuwe Resident Evil? We wachten in spanning af…

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik hoop Deep Down. Heb gameplays gezien en dingen erover gelezen en het lijkt mij wel een vette spel om hier in huis te hebben. Resident Evil mag ook wel, maar hopelijk Deep Down.