Codemasters hint naar aankondiging GRID 3 op 22 april

Nadat Codemasters afgelopen zondag al liet weten dat er een onthulling van een nieuwe game in de pijpleiding zit, heeft de racegame-ontwikkelaar daar nu nog iets meer informatie over vrijgegeven. De studio achter onder meer de Collin McRae-games, DiRT en F1 hint met de onderstaande teaser toch wel behoorlijk naar de aankondiging van GRID 3.

Zo is deze teaser geüpload bij het GRID-kanaal en zien we aan het einde van de video het bekende GRID-logo. Niets lijkt dan ook een onthulling van GRID 3 op 22 april in de weg te staan. Waar Race Driver: Grid nog een mengelmoes van realisme en arcade was, bleek Codemasters met GRID 2 de koers verder naar een arcade-racegame te hebben verlegd. In onze review waren wij niet echt over deze keuze te spreken en het is dan ook de vraag welke kant GRID 3 zich zal begeven.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Met dank aan Hitman047 voor de tip. 🙂

  2.   
    jeryboy's avatar

    Grid 1 blijft een mooi spel! 2 is ook gaaf, ben benieuwd naar 3 😉

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Yeah! Hopelijk gaan ze meer in de richting van het eerste deel dit keer.

  4.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Inclusief cockpitview is een MUST-BUY 😀

  5.   
    3333/3333's avatar

    Sub-Zeuro schreef, "Inclusief cockpitview is een MUST-BUY 😀 "

    Eén van de meest gehoorde klachten uit de community inderdaad, Codemasters zou wel echt een flater slaan als ze hier in het 3e deel niks mee gedaan hebben.

  6.   
    Hitman047's avatar

    Cockpit view keert weer terug in het derde deel. 😉

    Mochten er overigens mensen teleurgesteld zijn dat dit geen nieuwe DIRT is: Ik kan niets bevestigen, maar het is bijzonder waarschijnlijk dat er dit jaar ook nog een nieuwe DIRT zal worden aangekondigt…

  7.   
    420blazeit's avatar

    Zo snel alweer na 2? Heb 2 geprobeerd maar vond er niet veel aan.