Disney heeft vooralsnog geen plannen om Star Wars aan Disney Infinity toe te voegen

Wie stilletjes hoopte op een slick ontworpen figurine van Yoda of Darth Vader voor in zijn verzamelkast, die heeft vooralsnog pech gehad. Disney is namelijk nog niet van plan om de karakters uit de Star Wars-franchise een plekje in Disney Infinity te geven. Zo liet een woordvoerder van Disney via de officiële Disney Store Facebook-pagina weten.

Er gingen al enkele tijd geruchten rond dat ook de karakters van George Lucas hun weg naar Disney Infinity zouden vinden. Het hoogtepunt ontstond toen de Disney Store vorige week een afbeelding van een Darth Vader-figurine op hun Facebook-tijdlijn zette. Een Facebook-gebruikster genaamd Laura vroeg daarop of dit te maken had met Disney Infinity. Een woordvoerder van Disney liet het volgende weten:

Whilst there are no plans for Star Wars to join Disney Infinity at this moment in time, Laura, please do continue to check back for more exciting updates to our Star Wars collection!
Wel zal Disney in samenwerking met Marvel een aantal superhelden aan de virtuele speeldoosgame toevoegen. Dat maakten beide bedrijven bekend in een speciale trailer vorige week. Vind je het jammer dat er tot dusver geen Disney Infinity-plannen voor de Star Wars-franchise zijn en had je toch wel erg graag het onderstaande Darth Vader-beeldje in je kast zien staan? Laat het hieronder dan weten.

 1.   
  JelleTheKing12's avatar

  dat zou wel leuk zijn!!

 2.   
  firehopper211's avatar

  Je kunt wel alvast rond lopen met Lightsabers met elke character. 😀

 3.   
  ForceTricks's avatar

  Zolang Disney Star wars 2015 maar niet verneukt 😡 , Anders moeten Disney even ritueel verbranden 🙂

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Zal wel leuk zijn voor degene die dat willen. Misschien ooit later.

  Voor een echte next-gen Star Wars game wachten we op DICE’s Star Wars: Battlefront. 😉
  http://www.gamersnet.nl/movies/star_wars_battlefront/official_e3_preview_teaser/