Gerucht: Disney Infinity 2.0 verschijnt in augustus; bevat Marvel-personages

Hoewel Disney eerder deze week nog aangaf dat het geen plannen heeft om Star Wars-personages te introduceren in Disney Infinity, lijkt het erop dat we binnenkort wel poppetjes van Spider-Man, Captain America en Iron Man kunnen gaan verzamelen. Op de Disney-fansite Infinity Inquirer was namelijk voor korte tijd een bericht te zien waarin gemeld werd dat Disney Infinity 2.0 verschijnt in augustus en Marvel-personages zal bevatten.

Het inmiddels verwijderde bericht – dat nog te lezen is via Google Cache – luidt als volgt:

Disney Infinity 2.0 is coming in August 2014, and a teaser trailer can be viewed at Marvel.com. The teaser promises such Marvel-ous additions to the game as familiar Marvel characters, objects, and vehicles – the possibilities are infinite.
Disney heeft inmiddels in een officiële verklaring laten weten dat de releasedatum van Disney Infinity 2.0 “ten onrechte” vermeld werd in een nieuwsbrief. Volgens het bedrijf is de vrijgekomen informatie incorrect en kunnen we op 30 april officieel nieuws over Disney Infinity verwachten. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Zou jij Marvel-poppetjes van Disney Infinity willen sparen? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Noice!'s avatar

    Ik ga helemaal los als die echt komen! Ik hoop alleen niet dat ze Marvel characters bundelen met crappy Disney figuurtjes, dus dat je er 3 moet kopen en dat er maar één uit het Marvel Universum komt. Als ik de build quality zie van de huidige figuurtjes wordt dit gewoon een redelijk goedkope manier om een leuke verzameling aan te leggen, dat ik er dan ook mee kan spelen is nog cooler. Ik hoop op een game in de stijl van Ultimate Alliance, ik sluit niet uit dat ik dan ga huilen van geluk.