GN Lunchtip: Super Smash Wars: Return of the Hero


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie is terug? Juist, James Farr is terug! Wisten we in december al z’n eerste Star Wars-meets-Nintendo-cartoon met jullie te delen, heeft hij sinds kort de derde video alweer op YouTube staan. Omdat wij jullie dit geeky genot natuurlijk niet durven te ontnemen kun je de cartoon hieronder bekijken. Vergeet vooral niet ook het tweede deel erbij te kijken.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Vrolijk doodgaan in GTA V.
Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren