Next-gen-versie The Crew draait op 1080p met 30 frames per seconde

Hoewel velen hadden gehoopt dat 60 fps de standaard zou worden op de next-gen consoles, hebben verschillende games al bewezen dat dit niet het geval is. Ook The Crew lijkt niet boven de 30 frames per seconde uit te gaan komen, maar daar staat tegenover dat het spel volledig op 1080p zal draaien.

Creative director Julian Gerighty maakte dit nieuws bekend. Hij vertelde tevens dat de pc-versie weinig zal verschillen van de console-versies. Gerighty vindt het belangrijk dat de game op alle platformen gelijk is; hij wil geen speciale dingen doen op bepaalde platformen. Wel zal de PlayStation 4-versie gebruikmaken van het trackpad op de DualShock 4:

Reflections is doing the PS4 version and they’re doing an incredible job on it. We’ll be using the trackpad to manipulate the map and stuff like that, so they’ve really pushed two or three different things there.
The Crew verschijnt komende herfst voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  thijsknvb's avatar

  jammer ik had echt gehoopt dat de pc versie wel 1080p en 60fps had. Maar ik hou de game in de gaten en misschien kom ik hem.

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Tuurlijk KAN de PC versie wel 60 fps draaien, zolang je PC maar krachtig genoeg is. De enige game waarvan ik weet dat hij gelocked is op 30 fps is een aantal Command and Conquer spellen, schandalig trouwens.

 3.   
  3333/3333's avatar

  Was te verwachten, net als Watch_dogs was het aan de trailers al af te zien dat deze op 30 fps zou draaien.Wéér een titel die je beter volledig kunt negeren.

  Nice job ubisoft.

 4.   
  Jemigzeg's avatar

  Waar ik me aan stoor is dat hij zegt dat de game op alle 3 de platformen gelijk is. Waarom niet benutten wat je kan benutten?. Zoals eerder al gemeld de pc versie op 60 fps te laten draaien.

 5.   
  HWSHHZ's avatar

  @GENERAL_DS NFS Rivals is bij mijn weten ook gelockt op 30 fps

 6.   
  Null's avatar

  E Rommel schreef, "Was te verwachten, net als Watch_dogs was het aan de trailers al af te zien dat deze op 30 fps zou draaien.Wéér een titel die je beter volledig kunt negeren.
  Nice job ubisoft. "

  Dus omdat hij 30fps draait kun je het spel beter totaal negeren? wauw

 7.   
  3333/3333's avatar

  HaarOpMeBal schreef, "

  ”E Rommel” schreef, "Was te verwachten, net als Watch_dogs was het aan de trailers al af te zien dat deze op 30 fps zou draaien.Wéér een titel die je beter volledig kunt negeren.
  Nice job ubisoft. "

  Dus omdat hij 30fps draait kun je het spel beter totaal negeren? wauw"

  Ik zie dat je nieuw bent, maar als je hier vaker komt zul je ontdekken dat er nog wel meer redenen zijn om ubisoft te boycotten, zeker op de pc.

 8.   
  N-Sortin's avatar

  Nou wat leuk