GN Lunchtip: Vrouwelijke Link speelt prachtig viool


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een filmpje waarin een knappe vrouw zich verkleedt als Link is voor ons al genoeg reden om enthousiast te worden. Wanneer ze vervolgens ook nog eens op prachtige wijze de Zelda-soundtrack met viool tot leven brengt, kunnen we het al helemaal niet maken om jullie deze video te onthouden. Ram hieronder dus snel op Play en geniet van vierenhalve minuut heerlijkheid.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De dansbare levensloop van de Gameboy.

Eet smakelijk!

 1.   
  blackname's avatar

  Lindsey Stirling achterna aan het gaan denk

 2.   
  Migueltje's avatar

  Ik ben verliefd

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Ik dacht dat het Lindsey Stirling zou zijn toen ik de titel las 😛

 4.   
  Leukste's avatar

  Nou die vier minuten zijn goed besteed. Bedankt voor het delen Leon. 😉

 5.   
  420blazeit's avatar

  Link :P? Dat is gewoon Zelda hoor.