GN Lunchtip: Intro Game of Thrones nagemaakt voor Skyrim


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones staat op het punt te beginnen en velen kijken hier dan ook reikhalzend naar uit. Een release waar ook velen naar uitkeken was natuurlijk die van The Elder Scrolls Online vandaag. De onderstaande video toont de intro van Game of Thrones, maar dan nagemaakt voor Skyrim en dat zorgt voor een briljant en vooral erg herkenbaar fragment!

Thrones from Brady Wold on Vimeo.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Playstation All-Stars Racing.

Eet smakelijk!

 1.   
  Skirebabba's avatar

  Awesome I love Game of Thrones en Skyrim

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Dit is wel echt heel episch gemaakt!

 3.   
  Petor's avatar

  Wat een geweldige intro zeg! 🙂

 4.   
  nivlem's avatar

  Zeer knap gemaakt. Applaus

 5.   
  Leukste's avatar

  Petor schreef, "Wat een geweldige intro zeg! :-)"

  Zeker! En dan met die muziek. 🙄

 6.   
  Flapjack's avatar

  morgen!!