GN Lunchtip: Playstation All-Stars Racing


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met PlayStation All-Stars Battle Royale probeerde Sony natuurlijk op het succes van de populaire Super Smash Bros.-games mee te liften en hoewel ontwikkelaar Superbot Entertainment een goede game neer wist te zetten, bracht Battle Royale Sony niet het gewenste succes. Ook op het gebied van kartgames wisten LittleBigPlanet Karting en Modnation Racers de kwaliteit van Mario Kart niet te halen. Hoe zou een kartgame er echter uitzien waarin alle PlayStation-sterren hun opwachting maken? Een deviantart-gebruiker creëerde het onderstaande roster voor ‘PlayStation All-Stars Racing’.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een ‘eerlijke’ blik op God of War.

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren