Marvel heeft grote plannen met Agent 13

Let op! Dit artikel bevat mogelijk spoilers!

In Captain America: The Winter Soldier wordt Sharon Carter / Agent 13 aan ons voorgesteld, een gloednieuw personage, gespeeld door Emily VanCamp. De actrice heeft in een gesprek met MTV laten weten dat Marvel grootse plannen heeft met haar personage en dat de eerste voorbereidingen daarvoor in de tweede Captain America-film al zijn getroffen.

“Ze zijn nog bezig met het planten van de zaadjes voor dit personage. Ik denk dat Marvel er wel van houdt om kleine hints te geven naar wat komen gaan. En iedereen die fan is van Captain America, weet dat Agent 13 Sharon Carter is. Het feit dat Cap dat nog niet weet is erg interessant en leuk voor hen om mee te spelen.”

De kans dat Agent 13 terugkeert in de derde Captain America-film is na deze uitspraken gelijk een stuk groter geworden. Degene die bekend zijn met de comics zullen ongetwijfeld weten dat Agent 13 op een bepaald moment directrice van S.H.I.E.L.D. wordt wanneer Nick Fury tijdelijk afwezig is.

Wetende dat Samuel L. Jackson nog maar twee films te gaan heeft in zijn contract met Marvel bestaat er een kans dat Emily VanCamp het stokje van hem overneemt. Is er na de derde Avengers-film dat geen ruimte meer voor Nick Fury? Of zal hij een nieuw contract gaan tekenen en op epische wijze terugkeren? Laat ons in de reacties weten hoe jullie erover denken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren