Game director DriveClub heeft Evolution al verlaten

Naast het eerdere uitstel van DriveClub werd vandaag bekend dat er medewerkers van de ontwikkelaar, Evolution Studios, het bedrijf hebben moeten verlaten. De ontslagen zijn niet mis, want bij de vertrokken werknemers zit ook de game director van DriveClub, Col Rodgers.

has left Evolution in February in order to be able to spend more time with his family, as Evolution Studios is based in Cheshire, some 220 miles from his home. He has since founded Big Red Switch Games, an indie startup working ‘some cool game concepts’.
Zijn vertrek heeft volgens Rodgers niets te maken met de moeilijke ontwikkeling DriveClub. Hij is, in februari al, vertrokken bij Evolution om de indie-scene in te duiken en om meer tijd met zijn gezin door te brengen. De studio ligt immers in Cheshire, ten zuidwesten van Manchester, zo’n 350 kilometer van zijn huis.
I left Evo on very good terms. BigRedSwitch games is merely my ‘Banner’ company that I’m using to develop my own games while I’m looking for work.
Hij heeft Evolution met goede orde verlaten. Sindsdien heeft hij zijn eigen studio opgezet, Big Red Switch Games en hij is al bezig met ‘cool game concepts’. Dit bedrijf is er wel alleen om games te ontwikkelen, terwijl hij naar werk zoekt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren