Update 3.10 voor PlayStation Vita vandaag verschenen

Hoewel men bij Sony druk bezig is met het uitbrengen van firmware-updates voor de PlayStation 4, wordt de PlayStation Vita uiteraard ook niet vergeten. Vandaag is namelijk update 3.10 voor Sony’s handheld verschenen en in deze update worden de nodige functionaliteiten toegevoegd.

Allereerst zal het startscherm niet langer gelimiteerd zijn tot 100 applicaties, maar kan je, zolang je geheugenkaartje het toelaat, het homescreen nu vullen met maar liefst 500 icoontjes. Verder zal je nu, net zoals bij de PlayStation 4, voice messages uit kunnen wisselen met vrienden, is er een kalender-applicatie toegevoegd en is de content op het geheugenkaartje gemakkelijker te beheren via de Content Manager. Daarnaast zijn ook de onderstaande kleinere functionaliteiten toegevoegd:

Music – You will now be able to search for content saved on a connected device such as a PC.
Video – You’ll be able to now sort content by size.
Photo
Rotate Screen Automatically has been added to Photos to control tilt sensor for rotation of images.
Freeform has been added to the Panoramic mode selection list.
Settings
Adjust Daylight Saving Automatically has been added.
30 minutes has been added in Enter Standby Mode Automatically.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Chill, vandaag maar eens updaten.

  2.   
    Leon's avatar

    Niets wat ik zal gebruiken helaas. Alleen die verhoging van het maximaal aantal apps kan handig zijn, maar laten we wel wezen: wie heeft er nu honderd spellen/apps op zijn Vita staan?

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    L30N schreef, "Niets wat ik zal gebruiken helaas. Alleen die verhoging van het maximaal aantal apps kan handig zijn, maar laten we wel wezen: wie heeft er nu honderd spellen/apps op zijn Vita staan?"

    Ik heb eigenlijk geen apps erop ja youtube en facebook een keer geprobeerd, verder aan games staat er ook niks op eigenlijk.
    Ze moeten eens wat meer vette exclusieve games gaan maken, als ik een spel op beide kan spelen kies ik voor me grote tv speelt lekkerder.