GN Lunchtip: Conan O’Brien speelt WWE 2K14


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De meesten van jullie zullen Conan O’Brien wel kennen. Deze Amerikaanse talkshowhost raakte zo’n twee jaar geleden wereldberoemd onder gamers toen hij begon met het reviewen van games. Deze recensies waren vooral erg vermakelijk aangezien Conan allesbehalve een gamer is. Na een korte periode van afwezigheid, keert de Clueless Gamer-serie weer terug met onderstaande recensie van WWE 2K14. Kijk en geniet van Conans virtuele alter ego.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Titanfall: Free the Frontier.

Eet smakelijk!

  1.   
    Fabianb's avatar

    Die gast is altijd zo briljant haha