Fluorescerend neon in een regenachtig Washington op screenshots inFamous: Second Son

Sony heeft zojuist een reeks nieuwe screenshots van inFamous: Second Son vrijgegeven. Deze tonen onder andere een regenachtig Washington en prachtige neoneffecten.

De neonflitsen zijn niet alleen ontzettend tof, ze tonen ook de prachtige lichteffecten die ontwikkelaar Sucker Punch in de game heeft gestopt. De screenshots zijn hieronder te bekijken, maar we waarschuwen je: na het zien van de plaatjes wordt het wachten op 21 maart nog moeilijker.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Wublub's avatar

    serieus? washington? jullie zijn gamejournalisten? ๐Ÿ˜ฅ en weten niet eens waar infamous second son zich afspeelt. ๐Ÿ˜ฅ SEATTLE niet washington. moest hier gwn ff een account voor aanmaken. tjees

  2.   
    Thabigmanx's avatar

    BaBaDoow schreef, "serieus? washington? jullie zijn gamejournalisten? ๐Ÿ˜ฅ en weten niet eens waar infamous second son zich afspeelt. ๐Ÿ˜ฅ SEATTLE niet washington. moest hier gwn ff een account voor aanmaken. tjees "

    don’t be such a dick about it

  3.   
    Petor's avatar

    BaBaDoow schreef, "serieus? washington? jullie zijn gamejournalisten? ๐Ÿ˜ฅ en weten niet eens waar infamous second son zich afspeelt. ๐Ÿ˜ฅ SEATTLE niet washington. moest hier gwn ff een account voor aanmaken. tjees "

    Ten eerste noemen wij onszelf zelden gamejournalisten, maar gameliefhebbers, net als jij ongetwijfeld bent. En ten tweede speelt inFamous SS zich zeker af in Seattle, wat een plaats is in de staat Washington. Technisch gezien klopt het nieuwsbericht dus wel degelijk, al zullen wij de laatste zijn om te zeggen dat we nooit een foutje maken.

    En natuurlijk welkom op GamersNET ๐Ÿ™‚

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Heerlijk, de game is zo kleurrijk. Ik hoop dat de volledige game echt vet wordt.

  5.   
    HWSHHZ's avatar

    @Petor, lekker van je afbijten ๐Ÿ™‚ goed bezig!

  6.   
    Andrevantoever's avatar

    Geen zin om nog een keer het hele verhaal te citeren wat boven me afspeelde!

    Maar Well Done Peter! Gamersnet Strikes back again!

  7.   
    3333/3333's avatar

    Peter heeft gelijk.

    Anderzijds is de formulering wel wat ongelukkig, aangezien we meestal direct de stad noemen in plaats van de staat/provincie. Bij GTA Vice City zouden we ook niet zeggen dat het zich in Florida afspeelt.

  8.   
    Leon 2.0's avatar

    E Rommel schreef, "Peter heeft gelijk.
    Anderzijds is de formulering wel wat ongelukkig, aangezien we meestal direct de stad noemen in plaats van de staat/provincie. "

    Het is inderdaad wat onhandig zo, maar niet onjuist. Heeft me in de V.S. ook wel eens een wat aparte conversatie opgeleverd toen ik in San Francisco vertelde dat ik naar Washington (D.C.) was geweest terwijl mijn gesprekspartner dacht dat ik het over de staat Washington had. ๐Ÿ˜›