inFamous-ontwikkelaar Sucker Punch bezig met open wereld game voor PlayStation 4

Ontwikkelaar Sucker Punch, bekend van de inFamous-franchise, is logischerwijs na inFamous: Second Son en inFamous: First Light bezig met een nieuwe game. Het is al even stil rondom de developer, maar het bedrijf neemt momenteel mensen aan voor een nieuwe titel.

Sucker Punch meldt dat het bezig is met een ‘spectaculaire open wereld game’ voor de PlayStation 4. Dit verse personeel zal hier aan mee gaan werken, maar om welke game het gaat is nog onduidelijk. Een nieuwe inFamous, wellicht een nieuw IP of de aankondiging van een Spider-Man van de ontwikkelaar?

Hopelijk krijgen we de onthulling op de E3 in Los Angeles volgende maand.

 1.   
  tijn80's avatar

  First Son en Second light vond ik zwaar tegenvallen. Hoop dat als ze weer een Infamous maken, dat dit meer richting de 1e 2 games gaat.

 2.   
  Overload14's avatar

  ”tijn80″ schreef, "First Son en Second light vond ik zwaar tegenvallen. Hoop dat als ze weer een Infamous maken, dat dit meer richting de 1e 2 games gaat."

  Bedoel je niet First Light en Second son? Maar ik ben het wet met je eens deze games waren zwaar teleurstellend vergeleken met de eerste 2 infamous game.

 3.   
  Hitman047's avatar

  SONY schijnt aan een Spiderman game te werken, en Sucker Punch lijkt me daar een uitstekende developer voor.

 4.   
  Dextry's avatar

  ik hoop echt dat het een nieuwe infamous is!

 5.   
  tijn80's avatar

  ”Overload14″ schreef, "[quote=”tijn80″]First Son en Second light vond ik zwaar tegenvallen. Hoop dat als ze weer een Infamous maken, dat dit meer richting de 1e 2 games gaat."

  Bedoel je niet First Light en Second son? Maar ik ben het wet met je eens deze games waren zwaar teleurstellend vergeleken met de eerste 2 infamous game.[/quote]
  Inderdaad 😆

 6.   
  NuckChorris's avatar

  Ben benieuwd. Heb me optimaal vermaakt met Second Son en First Light.

  Vond Delsin als karakter wel minder interessant dan Cole uit InFamous 1 en 2 en ik vond het verhaal van Fetch in First Light boeiender dan Delsin zijn verhaal in Second Son.