Business Update voor GTA Online nu beschikbaar

Rockstar heeft de Business Update voor GTA Online uitgebracht. Deze update, die nieuwe voertuigen en wapens met zich meebrengt, is nu gratis te downloaden via PlayStation Network en Xbox LIVE.

De Business Update staat je toe om de Albany Alpha, Dinka Jester en Grotti Turismo R toe te voegen aan je garage. Naast deze drie sportwagens vliegt ook het Vestra-vliegtuig Los Santos binnen. Bovendien zal Ammu-Nation het Heavy Pistol en de Special Carbine aan zijn assortiment toevoegen. Heb je, na al dit moois te hebben aangeschaft, nog steeds geld over? Dan kun je dat besteden aan de nieuwe bedrijfskleding, haarstijlen, tattoo’s en maskers.

Om de release van de Business Update te vieren, organiseert Rockstar dit weekend een speciaal Social Club-evenement. Hierbij kun je veel GTA$ in de wacht slepen. Check de officiële website van Rockstar voor meer informatie.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ZO laat ik gta dan maar weer eens opstarten, ik loop sowieso al een aantal updates achter 😆 .
    Ik heb het spel al een half jaar geleden uitgespeeld 98% ofzo, die laatste paar stunt jumps boeit me niet en online ja leuk maar trekt me niet echt.
    Leuk vliegtuigje is niet offline koop 😡