The Crew kost 100 euro?

We hebben al even niets meer van Ubisoft’s The Crew gehoord. Naast Watch_Dogs is deze racegame namelijk ook uitgesteld, maar nu duikt er iets heel merkwaardigs op. The Crew zou namelijk een behoorlijk hoog prijskaartje kunnen krijgen bij release, als we verschillende webshops van GameStop mogen geloven.

De game wordt op diverse websites als pre-order aangeboden voor rond de honderd euro. Zo is op onderstaande afbeeldingen te zien dat er bij de Duitse tak 100,77 euro betaald moet worden, bij de Zwitserse tak rond de 99 euro en in de Italiaanse winkels geeft het pre-order doosje 100,98 euro aan.

Dit terwijl Ubisoft The Crew op de eigen website aanbiedt voor 69,99 euro. Niets is dus zeker en het kunnen ook richtprijzen zijn. Wij wachten af op de reactie van Ubisoft.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Als ze de game niet willen verkopen. Kunnen ze het ook zeggen toch? Iig lijkt me sterk dat het waar is. Dat deze game zoveel moet kosten. Ik hoop we er wel wat meer over te horen krijgen en een release date snel onthuld wordt. Zou ook niet verkeerd

 2.   
  djTheHague's avatar

  Het lijkt me erg sterk dat deze game een prijskaartje van €100 gaat krijgen. Als we het hier hadden over Uncharted 4 dan zou ik het misschien nog geloven maar voor The Crew? 99,9% zeker van niet!

 3.   
  jessy123's avatar

  dan zou je verwachten dat je een soort stuur erbij krijgt net als op de ps3

 4.   
  Rivado's avatar

  In The Crew zit heel Amerika toch? Tov 1 stad in GTA V lijkt me dat nogal niet wat werk, kan me dan zo’n prijskaartje best wel voorstellen…

 5.   
  stijn136's avatar

  Dit moet vrijwel zeker een richtprijs zijn of je moet er spullen bijkrijgen.

 6.   
  3333/3333's avatar

  Rivado schreef, "In The Crew zit heel Amerika toch? Tov 1 stad in GTA V lijkt me dat nogal niet wat werk, kan me dan zo’n prijskaartje best wel voorstellen…"

  Met die theorie zou een game als GTA V voor €250,- in de winkel moeten liggen. De hoeveelheid werk heeft echt niks met de prijs te maken.

 7.   
  R1chardTM's avatar

  Als The Crew nog de kwaliteit heeft van de build die op de Gamescom te spelen was dan gaat deze prijs ze zeker niet lukken. Ik denk eerder dat dit de prijs van een special edition wordt.

 8.   
  Hillianii's avatar

  De prijzen zijn al max 70,- geworden en nu 100,- ?

  Rot op man 😥

 9.   
  Leukste's avatar

  R1chardTM schreef, "Als The Crew nog de kwaliteit heeft van de build die op de Gamescom te spelen was dan gaat deze prijs ze zeker niet lukken. Ik denk eerder dat dit de prijs van een special edition wordt."

  Geloof ook niet dat de game zelf €100,- gaat kosten. Zeker na het uitstel van de game zal dit niet geloofwaardig zijn. Dat het de prijs voor de special edition zou zijn zou misschien nog kunnen. Al zou ik niet weten wat je daarbij nog kunt krijgen behalve die 2013 Ford Shelby GT500 exclusive acces. Zal mij dan benieuwen waar je dan €30,- tot €40,- euro meer voor betaald.

 10.   
  HWSHHZ's avatar

  lijkt me heel sterk als die egt 100 euro gaat kosten, dan verwacht ik wel dat er een real life auto bij zit :p effe on topic: zijn er al specs bekend, is dit een game voor alleen high end pc?????

 11.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Zal inderdaad wel voor en soort special edition zijn, anders zou het toch te gek voor woorden zijn.

 12.   
  fdennis's avatar

  HWSHHZ schreef, "lijkt me heel sterk als die egt 100 euro gaat kosten, dan verwacht ik wel dat er een real life auto bij zit :p effe on topic: zijn er al specs bekend, is dit een game voor alleen high end pc?????"

  Lol een real life auto voor 100 euro + de game. Lijkt mij een prima deal.

 13.   
  Fabianb's avatar

  Dat iedereen dit nog serieus neemt. Als je een beetje nadenkt weet je dat dit economisch ontzettend dom zou zijn.

 14.   
  ShadyXL's avatar

  fdennis schreef, "

  ”HWSHHZ” schreef, "lijkt me heel sterk als die egt 100 euro gaat kosten, dan verwacht ik wel dat er een real life auto bij zit :p effe on topic: zijn er al specs bekend, is dit een game voor alleen high end pc?????"

  Lol een real life auto voor 100 euro + de game. Lijkt mij een prima deal. "

  Suzuki Alto zonder motorblok 😛

  100 euro geloof ik niet hoor. Tenzij het een limited/collector’s edition is.

 15.   
  Ralph P Scene's avatar

  je hebt het fout je krijgt flintstone auto..

 16.   
  Goldcobra's avatar

  Lijkt mij dat het dan om een collector’s edition gaat. Voor €100 zullen maar weinig mensen die game kopen

 17.   
  Moodey's avatar

  100 euro is echt bs… ikzelf houd niet zoveel van racegames maarja, t is wel 1/4 van een Ps4

 18.   
  Overload14's avatar

  ik vind 70 euro nu al veel voor een Game. Maar 100 euro? dat gaat er wel een beetje over..