Xbox One-versie Wolfenstein: The New Order draait op 1080p met 60fps

Hoewel veel ontwikkelaars er moeite mee hebben om Xbox One-games in een Full HD-resolutie te laten draaien, meldt Bethesda vrolijk dat het erin geslaagd is Wolfenstein: The New Order op 1080p met 60 frames per seconde te tonen op Microsofts nieuwste console.

Over de PlayStation 4-versie werd niets gezegd, maar de kans is groot dat deze ook in Full HD-resolutie zal draaien op 60 fps. Laatst mocht onze Peter overigens al aan de slag met Wolfenstein: The New Order en hij was erg enthousiast. Benieuwd naar zijn bevindingen? Lees dan de hands-on.

  1.   
    3333/3333's avatar

    De Rage engine is ook gewoon een ontzettend goede engine, zelfs op de vorige generatie (Rage) waren de framerates ook op de consoles erg goed.

  2.   
    Eggie124's avatar

    Gaan we nu bij elk spel een nieuws bericht krijgen over de resolutie? Ryse is 900p en heeft zo’n goede AA, dat het met een full hd projector op 100″ er geen kartel randje te beken en is. Liever dat dan 1080p en overal concessies op doen. En nee de ps4 is ook niet geweldig er in want die draait ook niet alles 1080p.